Narudžbe zaprimljene do 1.7. bit će isporučene do 20.7.| Kolektivni godišnji odmor 20.7.-4.8.

Održiva moda.

U vremenu kada sve teče prebrzo, našim slow-fashion konceptom se trudimo učiniti nešto dobro za naš planet. Kao kupci nam pomažete da održivost stavimo na prvo mjesto i smanjimo masovnu proizvodnju.

Produženi vijek trajanja.

Usluga zamjene đona pruža vašim voljenim Kuvet cipelama priliku za novo poglavlje. Odlučite li se promijeniti đon na svojim patikama, čizmama ili cipelama, ne samo da produžujete životni vijek svoje obuće, već i doprinosite ekološki osvještenijem pristupu modi i potrošnji.

Zaštita okoliša na prvom mjestu.

Čak i pri pakiranju, veliku važnost pridajemo detaljima. Za zaštitu cipela tijekom isporuke koristimo održive materijale poput kartona i pamučnih vrećica.

Leather Working Group.

Za naše Kuvet cipele, remenje i torbe koristimo samo najbolje materijale europskih proizvođača. Koža koju koristimo nastala je isključivo kao nusproizvod mesne industrije. Sve kožare s kojima surađujemo certificirane su od strane Leather Working Group-a.

Pokažite odgovornost.

Svi volimo kupovati i nositi nove stvari, ali često ne razmišljamo o porijeklu istih. Svojim konceptom pokušavamo promijeniti način na koji ste do sada kupovali. Masovna proizvodnja u modnoj industriji ima veliki utjecaj na naš okoliš. Proizvodeći samo količine koje se prodaju i zapravo koriste, činimo veliki korak u zaštiti prirode.

Proizvodnja po narudžbi.

Pitate se što je to on-demand proizvodnja u usporedbi sa tradicionalnom kupovinom? Rado ćemo vam objasniti u čemu je razlika.

Kupi odmah

Postani jedan od 4,500+ zadovoljnih Kuvet kupaca

hrvatski