Volimo reći da se glava našeg brenda nalazi na tromeđi Švicarske, Njemačke i Francuske, gdje je i osnovan. Tu su nastale prve ideje i dizajni. Naše srce nalazi se u Bosni i Hercegovini. Tu se naše cipelice proizvode od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Iz naše manufakture su stigle do najdaljih kutova svijeta i usrećile mnogobrojne kupce.

P.S. Našu kolekciju ženskih cipela možete naći na Lovidovi Shoes.

Direktno do Vašeg kućnog praga.

‘’Kuvet manufaktura se nalazi u našoj domovini Bosni i Hercegovini, gdje generacijama postoji duga tradicija u obućarstvu. Korištenjem društvenih mreža i online prodaje u mogućnosti smo zaobići posrednika i isporučiti Kuvet proizvode direktno na Vašu adresu.” - Ana i Bojan, osnivači

Posebno za Vas.

Sve naše cipele su proizvedene po narudžbi. Nakon narudžbe cipele će biti ručno izrađene posebno za vas i dostavljene na vašu adresu u roku 3-4 tjedna. Takvom organizacijom smanjujemo otpad štitimo okoliš.

Društveno odgovorna proizvodnja.

Uz društveno odgovornu proizvodnju, transparentne radne uvjete i ekološki prihvatljive prirodne materijale, izrađujemo cipele najviše kvalitete. Svaka od naših cipela slijedi staru tradiciju izrade.

Posebno iskustvo.

Jedino što nas nadahnjuje više od naših proizvoda su ljudi koji ih nose. Bez obzira imate li pitanje, komentar ili poseban zahtjev, naš tim je tu za Vas!

E-Mail: support@kuvet.eu

hrvatski