Direktno do Vašeg kućnog praga.

‘’Naša mala tvornica nalazi se u našoj domovini Bosni i Hercegovini, gdje generacijama postoji duga tradicija postolarenja. Korištenjem društvenih mreža i e-trgovine možemo isključiti posrednika i približiti vam naše majstore cipela.” - Ana i Bojan, osnivači

Posebno za Vas.

Sve naše cipele su proizvedene po narudžbi. Nakon narudžbe cipele će biti ručno izrađene posebno za vas i dostavljene na vašu adresu u roku 3-4 tjedna. Takvom organizacijom smanjujemo otpad štitimo okoliš.

Društveno odgovorna proizvodnja.

Uz društveno odgovornu proizvodnju, transparentne radne uvjete i ekološki prihvatljive prirodne materijale, izrađujemo cipele najviše kvalitete. Svaka od naših cipela slijedi staru tradiciju izrade.

Naš PRE-SALE koncept.

Svaki novi Kuvet model dostupan je u pretprodaji uz popust od 30%. Narudžbom unaprijed doprinosite održivoj proizvodnji tako što nam omogućujete nabavku odgovarajuće količine materijala i redukciju nepotrebnog otpada tijekom proizvodnje. Nakon završetka pretprodaje, modeli su dostupni u našem standardnom asortimanu.

Blizu Vama.

Naše srce nalazi se u Bosni i Hercegovini. Tu se naše cipele proizvode od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Iz naše manufakture su stigle do najdaljih kutova svijeta i usrećile mnogobrojne kupce.

P.S. Našu kolekciju ženskih cipela možete naći na Lovidovi Shoes.

Posebno iskustvo.

Jedino što nas nadahnjuje više od naših proizvoda su ljudi koji ih nose. Bez obzira imate li pitanje, komentar ili poseban zahtjev, naš tim je tu za Vas!

E-Mail: support@kuvet.eu